Füstölt só tengeri sóból (nagy szemű)

1390,00 Ft

Az ára /10dkg-ban értendő.

Kategória: Címke:

Leírás

A füstölt só aromáját gazdagon árnyalják a különböző fafajták, mely felett az alapanyagul szolgáló tengeri sót, vagy kősót füstölik. Erre a célra leginkább bükkfát és tölgyfát használnak. A füstölt sót általában a főzés legutolsó szakaszában, még inkább az étel elkészülte után adagolják az ételekhez, kivéve, amikor az előpácolás a cél. A füstölt só használatával mennyiségtől függően enyhébb, vagy erőteljesebb füstös, szabadtűzön készült ízhatás érhető el. Hús- és halételek, vadhúsból készült különlegességek előpácolásához és utánsózásához egyaránt használható sókülönlegesség. Különleges aroma kölcsönözhető nemcsak a főtt ételeknek, de a szendvicskrémeknek, salátáknak, sőt, akár deszerteknek, omlós vagy kelt tésztákból készült süteményeknek, kekszeknek.

Mini Cart 0

A kosár egyelőre üres.